10. nov. 2011

TRENTEMØLLER: "Reworked / Remixed"

   / Electronica, Denmark



Trentemøller: "Reworked / Remixed" (2011)
Format:                       2CD

Tracks:                          25

Spilletid:                      148 min.

Udgivet:                       07/11/2011
Label:                            In My Room

Spotify:                         Ja

Score (max 5):                   ♪ ♪ ♪ ♪ ♪



Trentemøller har udgivet Reworked / Remixed, hvor han enten har remixet andres numre, andre har remixet hans numre eller hans numre er i alternative versioner.

Altså en skøn blanding, hvor man kan sige der alligevel er en bærende, lettere tilgængelig, luftig stemning gennem albummet.

Det er en ofte drømmende samling, hvor man bør give sig tid og ro, til at nyde det. Drømmende betyder her ikke ”stille”, da der er skift i stil, tempo og intensivitet. Man kunne snildt forestille sig det værende et soundtrack, da der er dramatik i numrene.

MANGE numre kunne fremhæves, her er 3…
The Mole (Chimes & Bells, Trentemøller remix) er et af de typiske Trentemøller-mixes og lækkert i sin labyrintiske tilgang. Det starter meget stille og roligt, men ved 1:21 starter han lige en anden retning, i det ellers så tænksomme nummer!







Yes Maam (All Nite Long) (Visti & Meyland, Trentemøller Remix) er et super fedt mix af den meget spændende danske house/dj-duo Visti & Meyland, med den verdenskendte super-dj Peter Visti. Nummeret er lige herunder i remix, men husk at se den lige så fede original også, find den i links længere herunder.






No You Girls (Franz Ferdinand, Trentemøller remix) er et uptempo mix der giver en electro-rock- / danseting- / komplex-fornemmelse. SU-PER-FED. Som sædvanlig kulminerer den først meget langt inde i nummeret... først 4:40 inde kommer omkvædet for eksempel... alt godt kommer til den tålmodige :)




Albummet er af den type man med garanti (hvis man kan li’ electronica) kan høre mange gange og få mere og mere ud af. Allerede nu vil jeg lægge den ind på USBstick til bilradioen. (Edit, det var før jeg fik ny bilradio, der spiller direkte fra Spotify via iPhone :-)



M U S I K Klik:

Musikvideo: Visti & Meyland - Yes Maam
http://youtu.be/Y87cdZyV4W8

Trentemøllers hjemmeside:
http://www.anderstrentemoller.com/

Trentemøller på Wikipedia:
http://da.wikipedia.org/wiki/Trentem%C3%B8ller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar