14. nov. 2011

KATE BUSH - nyt album ude

   / Prog-Rock, UK



Kate Bush udgav sit nye album, kaldet 50 Words For Snow, i november 2011 (kan også høres på Spotify). Det er det 10. album fra denne mystiske, talentfulde kvinde i hendes 33 år lange karriere.

Herunder: en fan-made video til sangen Wild Man (fra det nye album). Det er en fængende sang om "Den afskyelige snemand".






Kate Bush startede sin karriere ved at sende demotapes til pladeselskaber, uden held. Tilfældigvis hørte David Gilmour fra Pink Floyd et af båndene. Han hjalp Kate Bush med at producere et bedre demotape og sende det til EMI. De underskrev kontrakt med hende som 16-årig. Men de følgende år holdt de hende tilbage, de ønskede hun skulle have tid til at forbedre sine færdigheder... de betalte hende nogle penge på forhånd, ønskede at holde på hende. Så begyndte hun at spille i et band, og derpå udgav hun sit 1. album.

Hun skriver sine egne sange / tekster og har modtaget mange priser, herunder flere store... og satte / brød nogle rekorder på hitlisterne.

Nedenfor er en fan-made video (hun har ikke udgivet en video til denne sang) til sangen Snowflake; 1. sang på det nye album.






50 Words For Snow har 7 tracks, der ikke uventet er ret lange... fra 7 til 14 minutter hver. Hendes 12-årige søn høres også på det første nummer og flere andre kunstnere bidrager med vokal på de andre sange.

Kate Bush er en genert person, hun har kun været på (EDIT :) 2 ture ... 1979 og 2014. På hendes sidste tour var kameraer forbudt, og crew'et var gode til at stoppe folk i at filme. Der er ingen videoer fra denne tour på internettet.



M U S I K Klik:

Kate Bush' hjemmeside:

4 kommentarer:

  1. TEST - kommentar uden login virker nu...

    SvarSlet
  2. TEST 2 - kommentar uden login og tekstkontrol virker nu

    SvarSlet
  3. TEST 3 man skal klikke 2 gange på "send kommentar"??

    SvarSlet
  4. TEST 4 nej man skal ej, men man kan kommentere med navn

    SvarSlet