21. nov. 2011

JAMIE WOON - hva' for noget?

   / Electro-RnB, UK



REDIGERET:
Nu har jeg haft albummet Mirrorwriting i nogen dage og jeg må sige det er utrolig lækkert, helstøbt og i topklasse. Kan komme til at sætte det på og glemme hvad jeg skulle bare for at lytte et nr. mere. Artiklen herunder burde handle mere om albummet og ikke så meget om remixet. Er super-lækkert komponeret og flot produceret. Minder mig om Michael Jackson, Justin Timberlake, Calvin Harris eller Eric Benét... bare en lidt anden genre. Her  er en smagsprøve på albummet: videoen til Night Air.







Jamie Woon er på vej op. Han er opvokset i London-området med en malaysisk/kinesisk far og en skotsk/irsk mor. Han har fået multikultur fra starten, og har måske derfor så godt fat i musikken og os.

Han er "singer / songwriter / producer" og har udover egen musik også remixet andres. Og det gør han godt. Hans egen musik er en blanding af RnB, samples, programmering, guitar m.m.






Han har udgivet sit debutalbum "Mirrorwriting" i 2011 med et par singler foreløbig og han blev erklæret som nr . 4 i afstemningen "BBC's Sound of 2011".
Han har remixet det småstille (nogen vil måske sige halvkedelige) nummer "Video Games" af Lana del Rey og fået et meget interessant resultat; det er udgivet som officielt remix.







REDIGERET:
Jamie Woon fik i 2013 et skadet ben og måtte aflyse en række koncerter. Han har siden ikke vist meget nyt. Han har produceret for nogle andre kunstnere og sunget med på andres sange. Rygterne siger han arbejder på at udgive musik igen "snart".



M U S I K Klik:

Lana del Reys egen version af Video Games:
http://youtu.be/Yu9V3Phfsf8

Jamie Woons hjemmeside:
http://www.jamiewoon.com/

In The Middle, fedt nummer fra albummet, dog uden video:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar