7. jan. 2012

"4/4" - nyt super-program med Kasper Bjørke

   / House, Electronica, Disco, Radio



Karakter (max. 5):     ♪ ♪ ♪ ♪ ♪


Har lige hørt debut'en på det nye musikprogram fra den glimrende musifile radiokanal DR P6: udsendelsen "4/4" (fire fjerdedele) med Kasper Bjørke, fredage kl. 19 - 21.

Det var en SUPER fed oplevelse...

Herunder lidt om showet og manden, men først et af de mange fede numre man hørte ham spille.

Storm Queen - It goes on








Programmet har ifølge P6 disse kvaliteter:
I 2012 indtages P6 BEAT af ingen ringere end Kasper Bjørke. Bjørke præsenterer cremen af elektronisk musik – blandet op med klassikere og skævheder indenfor Disco, Italo, New Wave, No Wave og Post Punk. Med et kig tilbage og et kig fremad, altid med en afslappet stemning...

Og Kasper Bjørke kender vi jo herhjemme som et af hovederne i duoen Filur, en af landets bedste house/dance/electronica-acts. (En af de grupper man godt gad se / have set! Check deres hits på nettet.) Han er dansk, international kendt musiker/producer/remixer/DJ, og har bl. a. arbejdet med Trentemøller, Stina Nordenstam, Pernille Rosendahl og mange flere.

Showet er fyldt med mange virkelig lækre numre præsenteret og kommenteret af Kasper Bjørke. Han fortæller programmerne vil indeholde: blandede bolsjer fra de sidste 40 års elektroniske musik, nyt og gammelt, skæve numre og minitemaer om pladeselskaber og producere som vi bør "lægge ekstra meget mærke til". 1. time var Kasper's egne favorit-produceres forskellige udgivelser i 2011 og 2. time en blanding af interessante ting og sager.








Herover: Supermax - Love Machine (et nummer fra en senere udsendelse)

REDIGERET: Programmet 4/4 sendte fra januar 2012 til december 2013. Man kan downloade / høre 85 udsendelser med 4/4 som podcast og på DR's hjemmeside (link herunder).



M U S I K Klik:

DR P6 Beat - 4/4, hjemmeside, lyt her:
http://www.dr.dk/p6beat/4-4

Kasper Bjørke's hjemmeside:
http://www.kasperbjorke.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar