25. mar. 2012

THE JAMES CLEAVER QUINTET

   / UK, Post-Hardcore



... eller "Weird-Core" som de selv kalder genren på Facebook... på myspace kalder de sig et "indie / punk / trash"-band. Genren er svær helt at sætte, men det er hårdt, hurtigt og ligepå.

The James Cleaver Quintet (JCQ) er et nyt band. De har lige udgivet deres debut-album kaldet "That Was Then, This Is Now".

Bandet er forholdsvis ukendt endnu og det er pænt svært at finde meget info om dem.

De har sidste år været med i en reklame for en energi-drik. Det gav dem lidt penge, måske nok til at deres debut-abum faktisk blev så velproduceret.






Bandet har allerede fået opmærksomhed og go' omtale.

Sagt om JCQ:  "Along with Exit Ten, it seems quite likely that this band has the potential to become future leaders of a generation of British hard rock." (citat: Ramblings of a rock fan) og det kan man jo kalde helt OK, og samtidig må jeg gi' ham ret. Dem kan vi sagtens komme til at høre en del til...



Band:

Jacky Udon - Vocals
Maud E. Licious - Guitar/Vocals/Tenor Sax
J-SPLAFF - Bass
Crabman Scoop - Drums/Cymbals
Dr. Quarkoon Puffoon - Organ/Guitar/Vocals/Samples



MUSIKKlik:

Video "Chicken Shit (For the Soul)" med JCQ: http://youtu.be/S0NASwPYwns

JCQ på myspace: http://www.myspace.com/thejcq

JCQ på facebook: https://www.facebook.com/#!/thejcq

JCQ hjemmeside: http://tjcq.co.uk/

JCQ i omtalte reklame: http://youtu.be/nb1wLx9VvLE

2 kommentarer:

  1. Som du ved, er det nej tak til dette fra min side. Til gengæld har jeg hørt noget andet "larm", som er faldet mere i min smag, og som jeg synes, at du også lige skal lytte til: Cloud Nothings' album Attack On Memory.(Omtalt i Gaffa marts 2012).

    SvarSlet
  2. Har nu lyttet til skiven på Spotify:
    Er sjovt kan både ikke lide det og synes samtidig det er fedt. Jeg kan godt li' støjen og skævheden, men den polerede + triste + monotone guitar (alle 3 dele er OK men ikke sammen, syn's jeg) passer ikke mig i den sammehæng :) Og så er det alligevel ganske fedt. Sjovt. Hej igen Susanne :)

    SvarSlet